domingo, 10 de mayo de 2015

TERRES LLUNYANES

Marina Amalrich 

Terres llunyanes, és una pàgina web que pertany a una agencia de viatges. 
En la pàgina d'inici d'aquesta web, al cantó dret podem triar entre català o castellà, per l'idioma de la pàgina i al cantó esquerra trobem el logo de l'agencia.
Si baixem el cursó, ens trobem amb una barra horitzontal d'inici, on ens distribueix tota la web amb set seccions. Per una part tenim la secció de "Terres Llunyanes", la qual té subapartats com, qui som, on trobem fotos de tot l'equip, "formar parte" per posar-te en contacte amb ells per treballar amb ells. "contacto", "cafe&rest", "reservar un viaje" que com bé ho diu, és per reservar un viatge i "documentació".
Per una altre part, la següent secció ens indica els diferents destins, els cinc continents. Europa, Asia, Africa, Amèrica, Oceania i Polars. Dins dels quals tenim diferents ciutats com a destí. En la següent secció anomenada "tipos de viatges", ens mostren els diferents tipos de viatges que ofereixen, com; sortides en grup, viatges a mida, en els quals l'usuari amb l'ajud del treballador, planejen el viatge sencer, llunes de mel, i viatges d'hivern. Seguidament ens adjunten un enllaç d'un pdf de les varietats de viatges en grup que és poden fer. 
En la següent secció, ens mostra els diferents viatges temàtics que oeferixen. Com viatges en família, en tren, fent trekking, en camió, al teu aire, de luxe, responsables... Seguidament, en l'apartat de "el viajero" trobem diferents apartats com; enllaços d'interés, xerrades, concursos de vídeo i de fotografía on la gent participa... Per una altre part, tenim l'apartat "ullada al món" en el qual tens imatges i vídeos dels diferents viatges que pots fer pels diferents continents del món. Serveix per fer-te una idea del que pots arribar a veure, si t'agrada o no.. I  per últim tenim "terres online" on ens posen enllaços del Facebook de l'agencia, de la conte de Youtube i del Blog.









No hay comentarios:

Publicar un comentario