miércoles, 6 de mayo de 2015

A.12

Esther Barrientos,  Mireia Torras

RSS i marcadors socials: Feedly i delicious



1. RSS

-Obrir compte o perfil al lector de RSS Feedly. Recopilar a Feedly una sèrie de fonts d’informació que permetin la subscripció per RSS: blogs, seccions de diaris, resultats d’alertes... La quantitat de fonts d’informació és optativa, amb un mínim de 10.

-Organitzar la informació per carpetes: al menys, en dos o tres carpetes

Hem obert un compte a feedly i hem buscat tot tipus d'informació que ens semblava interessant. 


2. Delicious

- Obrir un perfil a Delicious i recopilar una sèrie de fonts d’informació (webs, articles, posts, etc) relacionades amb el tema del blog . La quantitat és optativa, una orientació és entre 10 i 20 aproximadament, fins a finals de curs. Per exemple, es poden posar les fonts exposades a classe a l’activitat individual A0, els resultats obtinguts en les activitats de cerques a Google, seguiment d’Alertes, seguiment per RSS, etc.

- És molt important a Delicious etiquetar bé: es valorarà especialment l’etiquetatge realitzat





Totes les fonts d'informació que hem recollit a través de Delicious són pàgines d'hotels, de vols barats, de blogs de gent que comparteix les seves experiències després d'un viatge...etc. Resumin-t'ho, tot està relacionat amb el tema principal del nostre blog, els viatges. 
La veritat que la búsqueda en Feedly és més fàcil que a Delicious, i é sper això que ens sentim més còmodes cercant la informació allà. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario