miércoles, 25 de marzo de 2015

A 10




2ª part. Exercici de grup



-Es tracta de tornar al problema d’informació que vam començar a l’exercici A-3, triar un dels dos casos, i desenvolupar-lo, fent tota la sèrie de cerques que estiguin relacionades amb el cas triat. 


-Indicar per a cada cerca: equació de cerca, nombre resultats obtinguts, i seleccionar algun resultat significatiu, per exemple un resultat per cada cerca, indicant títol i url.

-Descriure i valorar tot el procés

 El Lluís és un jove periodista que té com a missió  viatjar a NY, per realitzar un reportatge de la ciutat. Ja ha anat un parell de cops: un cop va viatjar amb la seva parella i l’altre va ser també per feina.

 Durant els dies que pesarà a NY, vol estar en un hotel. A ell no li agraden els hostals, a més a més no vol alquilar un apartament ni una casa perquè són massa cares i busca una cosa més econòmica.
També s’ha plantejat estudiar els restaurants que hi ha per la zona ja que, no te gaire temps per dinar, el Lluis va a NY per treball i això li traurà hores per dinar o fins i tot hi haurà dies que haurà de dinar molt tard. Per aquest motiu vol conèixer bé  les opcions que li dona la ciutat. 

Una vegada hem fet la cerca avançada, trobem baries opcions: per una banda empreses que es dediquen a facilitar la cerca  d’hotels.


També hi ha blogs o pàgines webs on t’expliquen o et recomanen llocs per anar a dinar. 

https://mariapifarre.wordpress.com/category/nova-york/ --> blogs de gent que ha estat a NY

No hay comentarios:

Publicar un comentario